Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Πειραιά, είναι μια νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης (ΜΧΑ), που Βρίσκεται στην οδό Θηβών 180 Α σε κεντρικό σημείο του δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννου Ρέντη.

Είναι το πέμπτο κατά σειρά της ομάδας των Πρότυπων Νεφρολογικών Κέντρων που λειτουργούν στην Ελλάδα και στοχεύει στο να καλύψει όλες τις ανάγκες των ασθενών που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά (Νίκαια, Καλλιθέα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός) και της Δυτικής Αττικής (Περιστέρι, Χαϊδάρι κλπ). Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση και τις υψηλές προδιαγραφές παροχής υπηρεσιών προς τους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς, το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Πειραιά εγγυάται ποιοτικές υπηρεσίες στους άριστα διαμορφωμένους χώρους των σύγχρονων εγκαταστάσεών του.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Θηβών 180Α, Άγιος Ιωάννης Ρέντης Νίκαιας,
18233, Αθήνα
Τηλ. 2104215300
Fax. 2104215301
Email. infopei@nefrologiko.gr
Επιστημονικός Υπεύθυνος:
κ. Απόστολος Δρούζας

ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Πειραιά στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο, φωτεινότατο και πλήρως κλιματιζόμενο κτήριο 2.600 τ.μ. και διαθέτει τέσσερις ευρύχωρες Μονάδες Αιμοκάθαρσης ανεπτυγμένες σε δύο ορόφους, άριστους χώρους αναμονής ασθενών και επισκεπτών, πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια ασθενών και προσωπικού, χώρους εξέτασης ασθενών, εργαστήριο με τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό, άνετους χώρους γραφείων, αίθουσα συσκέψεων, υπόγειο πάρκινγκ 30 θέσεων κ.α.

Οι 45 θέσεις αιμοκάθαρσης (πολυθρόνες και κρεβάτια) είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα αιμοκάθαρσης τελευταίας τεχνολογίας του ιαπωνικού οίκου NIKKISO, που παρέχουν την δυνατότητα εφαρμογής όλων των μέχρι σήμερα γνωστών μεθόδων θεραπείας, υπάρχει ατομική τηλεόραση για κάθε ασθενή με επιλογή προβολής ταινιών DVD και ασύρματη πρόσβαση στο Internet.

Το Κέντρο διαθέτει σύστημα επεξεργασίας νερού διπλής αντίστροφης ώσμωσης, με επιπλέον δεξαμενές νερού που διασφαλίζουν την απόλυτη αυτονομία παροχής νερού.

Χρησιμοποιούνται φίλτρα αιμοκάθαρσης – αποκλειστικά και μόνο – των κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων, δια­φορετικών μεμβρανών, αρίστης ποιότητας, που καλύπτουν όλο το φάσμα της ποιοτικής αιμοκάθαρσης.

ΕΜΠΕΙΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το Κέντρο διαθέτει έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους νεφρολόγους ιατρούς, αλλά και εμπειρότατο και άρτια καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό, γεγονός που εξα­σφαλίζει ποιοτική και υψηλού επιπέδου ιατρο-νοσηλευ­τική φροντίδα στους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς.

Επιπρόσθετα, συνεργαζόμενοι ιατροί άλλων ειδικοτήτων όπως καρδιολόγοι, χειρουργοί/αγγειοχειρουργοί, μικρο­βιολόγοι κ.α., φροντίζουν με τους νεφρολόγους του Κέντρου για την επίλυση των ιατρικών προβλημάτων των ασθενών και την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Πειραιά διαθέτει:

  • πλήρως εξοπλισμένο ιδιόκτητο ασθενοφόρο για τις ανάγκες των ασθενών
  • ενημερωμένο και ανανεώσιμο ιστότοπο, στον οποίο μπορεί να προσφεύγουν οι ασθενείς του για επιπρόσθετη ενημέρωση σε διάφορα θέματα που αφορούν την πάθησή τους και τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης, τις προσφερό­μενες παροχές εκ μέρους της πολιτείας και τον τρόπο διεκδίκησης των, κ.α.


Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο διαθέτει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001. Η πιστοποίηση εγγυάται τη διατήρηση σε σταθερά υψηλό επίπεδο, όλων των εσωτερικών λειτουργιών μας και των υπηρεσιών που παρέχονται, οι οποίες επιθεωρούνται με τακτικούς ελέγχους από ανεξάρτητους ελεγκτικούς φορείς, διεθνούς κύρους.

ΧΑΡΤΗΣ

Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κεντρο Πειραιά βρίσκεται επί της οδού Θηβών 180Α στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη Νίκαιας.